सुगणा रे ऊभी डागळिये लिरिक्स Sugana Re Oobhee Dagaliye Lyrics


Sugana Re Oobhee Dagaliye Lyrics


Sugana Re Oobhee Dagaliye Lyrics in Hindi

Prakash Mali Bhajan Lyrics

Marwadi Bhajan Lyrics

॥ दोहा ॥
बीरां म्हारा रामदेव, नेतल रा भरतार।
आ सुगणा री वीणती, एकर लेवण आय॥

सुगणा रे ऊभी डागळिये,
नेणां में ढळके नीर।
लेवण आवो वीरा रामदेव,
थे हो जग में पीर ॥

आवण – जावण कह गया रे,
आई रे सावणियाँ री तीज,
दर्शण प्यासी सुगणा बाई,
होवे है आधीन॥
सुगणा रे ऊभी डागळिये,
नेणां में ढळके नीर॥

बारहे वरषां सु पीवर सारूं ,
लाग रही अडीक।
अजमल जी रा कँवर लाडला ,
नैणा रे बरसे नीर॥
सुगणा रे ऊभी डागळिये ,
नेणां में ढळके नीर।

राखड़ी पूनम री बीरा ,
जग में अमर रीत।
रीत निभानी पड़सी थाने ,
आय बंधावो धीर॥
सुगणा रे ऊभी डागळिये ,
नेणां में ढळके नीर।

Maradi Bhajan Lyrics
Maradi Bhajan Lyrics

रामदेव जी रो ब्याव रच्यो ,
मेणा दे रे मन में प्रीत।
लाछा बाई आई रे म्हारी,
सुगणा क्यों नहीं आई।
सुगणा रे ऊभी डागळिये,
नेणां में ढळके नीर॥

आया रूणीचे सुगणा बाई,
लाया है महावीर।
अन्यायी रो नाश होयो जद,
वे न्यायी री जीत॥
सुगणा रे ऊभी डागळिये,
नेणां में ढळके नीर।

इन्हें भी जरुर पढ़ें



Sugana Re Oobhee Dagaliye Lyrics in English

!! sugna ubhi dagaliye !!
sugana re oobhee daagaliye ,
nenaan mein dhalake neer .
levan aavo veera raamadev ,
the ho jag mein peer .

aavan – jaavan kah gaya re ,
aaee re saavaniyaan ree teej .
darshan pyaasee sugana baee ,
hove hai aadheen .
sugana re oobhee daagaliye ,
nenaan mein dhalake neer .

baarahe varashaan su peevar saaroon ,
laag rahee adeek .
ajamal jee ra kanvar laadala ,
naina re barase neer ..
sugana re oobhee daagaliye ,
nenaan mein dhalake neer .

Hindi Katha Bhajan Youtube
Hindi Katha Bhajan Youtube

raakhadee poonam ree beera ,
jag mein amar reet .
reet nibhaanee padasee thaane ,
aay bandhaavo dheer ..
sugana re oobhee daagaliye ,
nenaan mein dhalake neer ..

raamadev jee ro byaav rachyo ,
mena de re man mein preet .
laachha baee aaee re mhaaree ,
sugana kyon nahin aaee .
sugana re oobhee daagaliye ,
nenaan mein dhalake neer .

aaya rooneeche sugana baee ,
laaya hai mahaaveer .
anyaayee ro naash hoyo jad ,
ve nyaayee ree jeet .
sugana re oobhee daagaliye ,
nenaan mein dhalake neer .


हम उम्मीद करते हैं की आपको यह स्त्रोतम ‘ सुगणा रे ऊभी डागळिये लिरिक्स Sugana Re Oobhee Dagaliye Lyrics ‘ पसंद आया होगा। इस प्रकार के मारवाड़ी भजन पढ़ने और सुनने के लिए पधारे। इस इस्कॉन भजन के बारे में आपके क्या विचार हैं हमें कमेंट करके जरूर बताये।

आध्यात्मिक प्रसंग, लिरिक्स भजन, लिरिक्स आरतिया, व्रत और त्योहारों की कथाएँ, भगवान की स्तुति, लिरिक्स स्त्रोतम, पौराणिक कथाएँ, लोक कथाएँ आदि पढ़ने और सुनने के लिए HindiKathaBhajan.com पर जरूर पधारे। धन्यवाद

Leave a Comment