Ekli khadi Re Meera Bai Lyrics Bhajan
Ekli khadi Re Meera Bai Lyrics Bhajan in Hindi
ऐकली खड़ी रे मीरा बाई एक्ली खड़ी ओ हो
मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही
माधव रे मंदिर में मीरा बाई ऐकली खड़ी
थे केहवो तो सांवरा मैं मोर मुकुट बन जाऊं
पेहरण लागे साँवरों रे, मस्तक पर राम जाऊं, वारे
मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही
माधव रे मंदिर में मीरा बाई ऐकली खड़ी
थे केहवो तो सांवरा मैं काजलियो बन जाऊं
नैन लगावे साँवरों रे, नैना में रम जाऊं, वारे
मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही
माधव रे मंदिर में मीरा बाई ऐकली खड़ी
थे केहवो तो सांवरा मैं जल जमुना बन जाऊं
न्हावन लागे साँवरों रे, अंग अंग रम जाऊं रे, म्हें तो
मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही
माधव रे मंदिर में मीरा बाई ऐकली खड़ी
मीरा नाचे रे मेडतनि नाचे रे लिरिक्स भजन
थे केहवो तो सांवरा मैं पुष्प हार बन जाऊं
कंठ में पहरे साँवरों रे, हिवड़ा पर रम जाऊं, म्हें तो
मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही
माधव रे मंदिर में मीरा बाई ऐकली खड़ी
थे केहवो तो सांवरा मैं पग पायल बन जाऊं
नाचन लागे साँवरों रे, चरणा में रम जाऊं, म्हें तो
मोहन आओ तो सही गिरधर आओ तो सही
माधव रे मंदिर में मीरा बाई ऐकली खड़ी
Ekli khadi Re Meera Bai Lyrics Bhajan in English
Ekli khadi re meera bai ekli khadi
mohan aavo to sahi,Girdhar aavo to sahi
Madhav re mandir me meera bai ekli khadi
The kevo to sanwara me,
mor mukhut ban jaau,
Pehran laage sanwaro re,
Mastak par ram jaau re
Mohan aavo to sahi
Girdhar aavo to sahi,
Madhav re mandir me meera bai ekli khadi
The kevo to sanwara me kaajaliyon ban jaau,
Nain lagaave sanwaro re,
Nainaa me ram jaau re,
Vaare nainaa ne ram jaau re,
Mohan aavo to sahi
Girdhar aavo to sahi
Madhav re mandir me meera bai ekli khadi
The kevo to sanwara me jal-jamuna ban jaau,
Naavan laage sanwaro re,
Ang ang ram jaau re me to,
Mohan aavo to sahi,
Girdhar aavo to sahi,
Madhav re mandir me meera bai ekli khadi
The kevo to sanwara me pushp-haar ban jaau,
Kanth me pehre sanwaro re,
Hivaada par ram jaau re me to,
Mohan aavo to sahi
Girdhar aavo to sahi
Madhav re mandir me meera bai ekli khadi
एकली खड़ी रे मीरा बाई लिरिक्स भजन
The kevo to sanwara me pag-paayal ban jaau,
Naachan laage sanwaro re,
Charanaa me ram jaau me to re,
Mohan aavo to sahi
Girdhar aavo to sahi
Madhav re mandir me meera bai ekli khadi
Ekli khadi re meera bai,
Ke mohan aavo to sahi
Girdhar aavo to sahi
Madhav re mandir me meera bai ekli khadi
हम उम्मीद करते हैं की आपको यह भजन ‘Ekli khadi Re Meera Bai Lyrics Bhajan एकली खड़ी रे मीरा बाई लिरिक्स भजन‘ पसंद आया होगा। इस प्रकार के मारवाड़ी भजन पढ़ने और सुनने के लिए पधारे। इस भजन के बारे में आपके क्या विचार हैं हमें कमेंट करके जरूर बताये।
आध्यात्मिक प्रसंग, लिरिक्स भजन, लिरिक्स आरतिया, व्रत और त्योहारों की कथाएँ, भगवान की स्तुति, लिरिक्स स्त्रोतम, पौराणिक कथाएँ, लोक कथाएँ आदि पढ़ने और सुनने के लिए HindiKathaBhajan.com पर जरूर पधारे। धन्यवाद