घणी दूर से दोड़यो थारी गाडुली के लार भजन Ghani Dur Se Dodyo Thari Gaduli Re Lar Bhajan


Ghani Dur Se Dodyo Thari Gaduli Re Lar Bhajan


Ghani Dur Se Dodyo Thari Gaduli Re Lar Bhajan in Hindi

Jaya Kishori Ji Bhajan
Jaya Kishori Ji Bhajan

घणी दूर से दोड़यो थारी गाडुली के लार,

गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।

घणी दूर से दोड़यो थारी गाडुली के लार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।

नरसी बोल्यो म्हारे सागे के करसी,
नरसी बोल्यो म्हारे सागे के करसी,
ओढ़न कपडा नाही बैठसि यां मरसि,
ओढ़न कपडा नाही बैठसि यां मरसि,

बूढ़ा बैल टूटेड़ी गाडी पैदल जावे हार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।

ज्ञान दासजी कहवे गाडुली तोड़ेगा,
ज्ञान दासजी कहवे गाडुली तोड़ेगा,
ध्यान दासजी कहवे तुमड़ा फोड़ेगा,
ध्यान दासजी कहवे तुमड़ा फोड़ेगा,

घणी भीड़ में टूट जावे म्हारे ईकतारा रो तार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।

कृष्ण भजन सुनने के लिए यहाँ क्लिक करे

नानी बाई रो भात देखबा चालूगो,
नानी बाई रो भात देखबा चालूगो,
पूर्ण पावलो थाली में भी डालूँगो,
पूर्ण पावलो थाली में भी डालूँगो,

दोए चार दिन चोखा चोखा जीमूँ जीमनवाल,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।

जोड़े ऊपर बैठ हाकसूं में नारा,
जोड़े ऊपर बैठ हाकसूं में नारा,
थे करज्यो आराम दाबसू पग थारा,
थे करज्यो आराम दाबसू पग थारा,

घणी चार के तड़के थाने पहुचा देऊँ अंजार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।

टूट्योड़ी गाडी भी आज विमान बनी,
टूट्योड़ी गाडी भी आज विमान बनी,
नरसी गावे भजन सुने खुद श्याम धणी,
नरसी गावे भजन सुने खुद श्याम धणी,

सूर्या सगळा पीठ थपे अरेरे जीवतो रे मोट्यार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।

घणी दूर से दोड़्यो थारी गाडुली के लार,
गाड़ी में बिठाले रे बाबा,
जाणो है नगर अंजार।।

 

Ghani Dur Se Dodyo Thari Gaduli Re Lar Bhajan Lyrics in English

Ghani dur se daudi to thari gaduli re laar,
Gadi me bithale le re baba
Jano hai nagar anjar

Ghani dur se daudi to thari gaduli re laar,
Gadi me bithale le re baba
Jano hai nagar anjar

Narsi bolyo mare sage ke karasi,
Narsi bolyo mare sage ke karasi,
Odhan kapda nahi beth siya marai
Odhan kapda nahi beth siya marai

Budha bell tutedi gadi paidal jave har,
Gadi me bithale le re baba
Jano hai nagar anjar

Gyan dasji kehve gaduli todega,
Gyan dasji kehve gaduli todega,
Dyan dasji kehve tumda fodega
Dyan dasji kehve tumda fodega

Ghani bheed me tut jave mhare ektara ro tar
Gadi me bithale le re baba
Jano hai nagar anjar

Nani bai ro bhat dekhba chalungo,
Nani bai ro bhat dekhba chalungo,
Purn pavalo thali me dalungo
Purn pavalo thali me dalungo

Doye chaar din chokha chokha jimu jivanawal
Gadi me bithale le re baba
Jano hai nagar anjar

Jode upar beth haksu me nara,
The karjyo aaram dabsu pag thara
Ghani char ke tadke thane pahucha deu najar
Gadi me bithale le re baba
Jano hai nagar anjar

Tutyodi gadi bhi aaj viman bani,
Tutyodi gadi bhi aaj viman bani,
Narsi gavi bhajan sune khud shyam dhani
Narsi gavi bhajan sune khud shyam dhani

Surya sagala pith thape arere jivto re mothiyar
Gadi me bithale le re baba
Jano hai nagar anjar

Ghani dur se daudi to thari gaduli re laar,
Gadi me bithale le re baba
Jano hai nagar anjar

Ghani dur se daudi to thari gaduli re laar,
Gadi me bithale le re baba
Jano hai nagar anjar

 


Mere Bhole Nath Lyrics Bhajan
Mere Bhole Nath Lyrics Bhajan

हम उम्मीद करते हैं की आपको यह भजन ‘घणी दूर से दोड़यो थारी गाडुली के लार भजन Ghani Dur Se Dodyo Thari Gaduli Re Lar Bhajan‘ पसंद आया होगा। इस प्रकार के श्री कृष्ण भजन के भजन पढ़ने और सुनने के लिए पधारे। इस भजन के बारे में आपके क्या विचार हैं हमें कमेंट करके जरूर बताये।

आध्यात्मिक प्रसंग, लिरिक्स भजन, लिरिक्स आरतिया, व्रत और त्योहारों की कथाएँ, भगवान की स्तुति, लिरिक्स स्त्रोतम, पौराणिक कथाएँ, लोक कथाएँ आदि पढ़ने और सुनने के लिए HindiKathaBhajan.com पर जरूर पधारे। धन्यवाद

Leave a Comment