Mane Jano Re Bhaya Runicha Arjent Lyrics
Mane Jano Re Bhaya Runicha Arjent Lyrics in Hindi
Rajasthani Bhajan Lyrics
Baba Ramdev Bhajan Lyrics
माने जाणो रे भाया ,
रूणिचा अर्जेन्ट।
रामा धणी रो मेलो भरिजे ,
परचा पड़े प्रजेंट।
मेला माहि मोटा मोटा ,
लागा है रेस्टोरेंट।
दूर दूर सु आया मानवी ,
बैठा लगाय ने टेंट।
माने जाणो रे भाया ,
रूणिचा अर्जेन्ट। टेर।

छोटा मोटा आवे मानवी ,
बनकर अप तू डेंट।
रामा धणी ने जो सिंवरे वो ,
बणे इंटेलिजेंट।
माने जाणो रे भाया ,
रूणिचा अर्जेन्ट। टेर।
बूढ़ा ठाडा सब थे चालो ,
चालो स्टूडेंट।
बाबा रे दरबार में जाके ,
बण जावो सर्वेंट।
माने जाणो रे भाया ,
रूणिचा अर्जेन्ट। टेर।
बाबा रामसा पीर भगत रो ,
सही करे जजमेंट।
मान बाबा रो लेय काम कर ,
बाबो करेला डवलपमेंट।
माने जाणो रे भाया ,
रूणिचा अर्जेन्ट। टेर।
लखन चौधरी बाबा रे शरणे ,
बैठो है प्रजेंट।
रामदेवजी लाज राखजो ,
थारो हु सर्वेन्ट।
माने जाणो रे भाया ,
रूणिचा अर्जेन्ट। टेर।
Mane Jano Re Bhaya Runicha Arjent Lyrics in English
mane jano re bhaya,
runicha arjent.
rama dhani ro melo bharije,
parcha pade parjent.
mela mahi mota mota ,
laga hai restorent .
dur dur su aaya maanavi ,
baitha lagay ne tent.
mane jano re bhaya,
runicha arjent.ter.
chhota mota aave manvi,
bankar up tu dent.
rama dhani ne jo sinwre wo ,
bane intelijent.
mane jano re bhaya,
runicha arjent.ter.
budha thada sab the chalo,
chalo student.
baba re darbar me jake,
ban javo sarvent.
mane jano re bhaya,
runicha arjent.ter.
baba ramsa peer bhagat ro,
sahi kare jajment.
man bab ro ley kam kar,
babo karla dawalpment.
mane jano re bhaya,
runicha arjent.ter.
lakhan choudhari baba re sharne,
baitho hai parjent.
ramdev ji laj rakhjo,
tharo hu sarvent.
mane jano re bhaya,
runicha arjent.ter.
हम उम्मीद करते हैं की आपको यह स्त्रोतम ‘ माने जाणो रे भाया रूणिचा अर्जेन्ट लिरिक्स Mane Jano Re Bhaya Runicha Arjent Lyrics ‘ पसंद आया होगा। इस प्रकार के मारवाड़ी भजन पढ़ने और सुनने के लिए पधारे। इस मारवाड़ी भजन के बारे में आपके क्या विचार हैं हमें कमेंट करके जरूर बताये।
आध्यात्मिक प्रसंग, लिरिक्स भजन, लिरिक्स आरतिया, व्रत और त्योहारों की कथाएँ, भगवान की स्तुति, लिरिक्स स्त्रोतम, पौराणिक कथाएँ, लोक कथाएँ आदि पढ़ने और सुनने के लिए HindiKathaBhajan.com पर जरूर पधारे। धन्यवाद