Baba Kaljug Ra Avatari Lyrics
Baba Kaljug Ra Avatari Lyrics in Hindi
Rajasthani Bhajan Lyrics
Baba Ramdev Ji Bhajan Lyrics
।। दोहा ।।
चालो हरजी देवरे ,झठे मिलसी रामापीर।
दुखिया ने सुखिया करे बाबो साजा करे शरीर।
~ जय धजाबन्द धारी ~
सांचो है दरबार आपरो ,
कळजुग रा अवतारी।
जय धजाबन्द धारी ,
जय धजाबन्द धारी।

भादरवै री बीज चांदनी ,
अजमल रे घर आया जी।
जनम कोख सु लीनो नाहि ,
पालणिये प्रकटाया जी।
कुंकु पगल्या आंगण माड्या ,
हरखी दुनिया सारी।
जय धजाबन्द धारी ,
जय धजाबन्द धारी। टेर।
गाँव रूणिचो धाम आपरो ,
भगता रे मन भावे जी।
दूर दूर सु दर्शन करवा ,
पैदल पैदल आवे जी।
बूढ़ा टाबर और लुगाया ,
आवे नित दुखियारी।
जय धजाबन्द धारी ,
जय धजाबन्द धारी। टेर।
जात पात रो भेद बापजी ,
जग सु आप मिटायो जी।
भगती रो मारग भगता ने ,
बाबा आप दिखायो जी।
दीन दुखी रा हो रखवाळा ,
आप बड़ा उपकारी।
जय धजाबन्द धारी ,
जय धजाबन्द धारी। टेर।
रामदेव री महिमा मोटी ,
दास अशोक सुणावे जी।
निज चरणा में चाकर राखो ,
चरणा शीश नमावे जी।
अब के बेड़ो पार लगावो ,
आयो शरण तिहारी।
जय धजाबन्द धारी ,
जय धजाबन्द धारी। टेर।
Baba Kaljug Ra Avatari Lyrics in English
~ Jai Dhajaband Dhari ~
sancho hai darbar aapro,
kaljug ra avatari.
jay dhajaband dhari,
jay dhajaband dhari.
bhadarve ri beej chandani,
ajmal re ghar aaya ji.
janam kokh su lino nahi,
palniye prakataya ji.
kunku paglya aangan madhya,
harkhi duniya saari.
jay dhajaband dhari,
jay dhajaband dhari.
ganv runicho dham aapro,
bhagata re man bhave ji.
dur dur su darshan karva,
pedal pedal aave ji.
budha tabar or lugaya,
aave nit dukhiyari.
jay dhajaband dhari,
jay dhajaband dhari.
jaat paat ro bhed bapji,
jag su aap mitayo ji.
bhagati ro marag bhagta ne ,
baba aap dikhayo ji.
deen dukhi ra ho rakhawala,
aap bada upkari.
jay dhajaband dhari,
jay dhajaband dhari.
ramdev ri mahima moti,
daas ashok sunave ji.
nij charna me chakar rakho,
charna shish namave ji.
ab ke bedo paar lagavo,
aayo sharan tihari.
jay dhajaband dhari,
jay dhajaband dhari.
हम उम्मीद करते हैं की आपको यह स्त्रोतम ‘ कळजुग रा अवतारी लिरिक्स Baba Kaljug Ra Avatari Lyrics ‘ पसंद आया होगा। इस प्रकार के मारवाड़ी भजन पढ़ने और सुनने के लिए पधारे। इस मारवाड़ी भजन के बारे में आपके क्या विचार हैं हमें कमेंट करके जरूर बताये।
आध्यात्मिक प्रसंग, लिरिक्स भजन, लिरिक्स आरतिया, व्रत और त्योहारों की कथाएँ, भगवान की स्तुति, लिरिक्स स्त्रोतम, पौराणिक कथाएँ, लोक कथाएँ आदि पढ़ने और सुनने के लिए HindiKathaBhajan.com पर जरूर पधारे। धन्यवाद