मने घोड़लियो मंगवा ये मारी माँ लिरिक्स Mane Ghodaliyo Mangava Lyrics


Mane Ghodaliyo Mangava Lyrics


Rajasthani Bhajan Lyrics

Baba Ramdev Ji Bhajan Lyrics

Prakash Mali Bhajan Lyrics

Mane Ghodaliyo Mangava Lyrics in Hindi


।। दोहा ।।
बाल पणा में रामदेव जी , मन में एक विचारी।
मनडे भायो गोड़लो , चढ़ ने करू सवारी।।

~ मने घोड़लियो मंगवा ~

मने घोड़लियो मंगवा ये मारी माँ। २
घोड़े चढ़ ने गुमन जासु।
मने घोड़लियो मंगवा ये मारी माँ।


बाल पणा में रामदेव जी ,
हैट कोनो हद भारी।
कैसे हैट कीनो बालक ,
सोच रही माँ थारी।
कीकर इणने में समझाऊ।
लाग रही मन में चिंता।
मने घोड़लियो। ……

मेणा दे सुगना रे साथ ,
दर्जी ने बुलवावे ।
रामदेव रे खातर ,
घोडो कपडे रो बनवावे।
दर्जी मन में लालच कीनो ,
भीतर गोद भरिया मारी माँ ।
मने घोड़लियो। ……

Marwadi Bhajan Lyrics
Marwadi Bhajan Lyrics

रंग रंगीलो नेनो घोड़ो ,
बालक रे मन भावे।
लीनी हाथ लगाम बाबजी ,
मन ही मन मुस्कावे।
एड़ी लगाई घोड़लिया रे ,
रामदेव जी आकाश उड्या।
मने घोड़लियो। ……

जादू रो घोड़लियो मारे ,
दर्जी घड ने ल्यायो।
मात पिता मन में गबराये,
दर्जी केस करायो।
दर्जी विनती करबा लागो ,
रामदेव जी कस्ट हरिया।
मने घोड़लियो। ……

दर्जी ने परच्यो दिखलायो ,
रामदेव अवतारी।
दासिया सोख सुनावे बाबा ,
सुन लो अर्जी मारी।
हिवड़ा में संतोष दिलावो,
राम रूणिचा रा धनिया।
मने घोड़लियो। ……

मने घोड़लियो मंगवा ये मारी माँ। २
घोड़े चढ़ ने गुमन जासु।
मने घोड़लियो मंगवा ये मारी माँ।



Mane Ghodaliyo Mangava Lyrics in English

mane ghodaliyo mangava ye maaree maan. 2
ghode chadh ne guman jaasu.
mane ghodaliyo mangava ye maaree maan.

baal pana mein raamadev jee ,
hait kono had bhaaree.
kaise hait keeno baalak ,
soch rahee maan thaaree.
keekar inane mein samajhaoo.
laag rahee man mein chinta.
mane ghodaliyo. ……

mena de sugana re saath ,
darjee ne bulavaave .
raamadev re khaatar ,
ghodo kapade ro banavaave.
darjee man mein laalach keeno ,
bheetar god bhariya maaree maan .
mane ghodaliyo. ……

Hindi Katha Bhajan Youtube
Hindi Katha Bhajan Youtube

rang rangeelo neno ghodo ,
baalak re man bhaave.
leenee haath lagaam baabajee ,
man hee man muskaave.
edee lagaee ghodaliya re ,
raamadev jee aakaash udya.
mane ghodaliyo. ……

jaadoo ro ghodaliyo maare ,
darjee ghad ne lyaayo.
maat pita man mein gabaraaye,
darjee kes karaayo.
darjee vinatee karaba laago ,
raamadev jee kast hariya.
mane ghodaliyo. ……

darjee ne parachyo dikhalaayo ,
raamadev avataaree.
daasiya sokh sunaave baaba ,
sun lo arjee maaree.
hivada mein santosh dilaavo,
raam roonicha ra dhaniya.
mane ghodaliyo. ……

mane ghodaliyo mangava ye maaree maan. 2
ghode chadh ne guman jaasu.
mane ghodaliyo mangava ye maaree maan.


हम उम्मीद करते हैं की आपको यह स्त्रोतम ‘ मने घोड़लियो मंगवा ये मारी माँ लिरिक्स Mane Ghodaliyo Mangava Lyrics ‘ पसंद आया होगा। इस प्रकार के मारवाड़ी भजन पढ़ने और सुनने के लिए पधारे। इस मारवाड़ी भजन के बारे में आपके क्या विचार हैं हमें कमेंट करके जरूर बताये।

आध्यात्मिक प्रसंग, लिरिक्स भजन, लिरिक्स आरतिया, व्रत और त्योहारों की कथाएँ, भगवान की स्तुति, लिरिक्स स्त्रोतम, पौराणिक कथाएँ, लोक कथाएँ आदि पढ़ने और सुनने के लिए HindiKathaBhajan.com पर जरूर पधारे। धन्यवाद

Leave a Comment