साँवरिया के आगे मैं ऊबो कर जोड़ लिरिक्स भजन Sawariya Ke Aage Lyrics Bhajan


Sawariya Ke Aage Lyrics Bhajan


Sawariya Ke Aage Lyrics Bhajan in Hindi

साँवरिया के आगे, मैं ऊबो कर जोड़,
म्हारी गाड़ी तो संभाले रे, म्हारों राजा रणछोड़।

थारे भरोसे साँवरा, नानी ने परणाई,
थारे ही भरोसे मैं तो, करयो रे जमाई,
गाड़ी म्हारीं टूटी, तू आजा प्यारा दौड़,
म्हारीं गाड़ी तो संभाले रे, म्हारों राजा रणछोड़

साँवरिया के आगे मैं, ऊबो कर जोड़
म्हारी गाड़ी तो संभाले रे, म्हारों राजा रणछोड़।

Jaya Kishori Ji Bhajan
Jaya Kishori Ji Bhajan

साधू संत सागे म्हारें, गद्दी ना रजाई,
घनघोर बन में, इब तो रात घिर आई,
मायरे री बेला तू आजा नन्द किशोर
म्हारीं गाड़ी तो संभाले रे, म्हारों राजा रणछोड़,
साँवरिया के आगे मैं, ऊबो कर जोड़,
म्हारी गाड़ी तो संभाले रे, म्हारों राजा रणछोड़।

रोकड़ रुपिया कदे, हाट ना चढ़ायो
जीवन में नरसी श्याम, नाम ही कमायो
हुंडी नरसी ले री, सिख़राजा माखनचोर
म्हारीं गाड़ी तो संभाले रे, म्हारों राजा रणछोड़

साँवरिया के आगे मैं, ऊबो कर जोड़
म्हारी गाड़ी तो संभाले रे, म्हारों राजा रणछोड़।

नरसी री टेर काची, निंदा सूं जगाई
झट उठ दौड़े ठाकुर, गाँठड़ी उठाई
जया भजन सुनावे, सुने है सिरमौर
म्हारीं गाड़ी तो संभाले रे, म्हारों राजा रणछोड़

साँवरिया के आगे मैं, ऊबो कर जोड़
म्हारी गाड़ी तो संभाले रे, म्हारों राजा रणछोड़।



Sawariya Ke Aage Lyrics Bhajan in English

Sawariya Ke Aage Sawariya Ke Aage
Me Ubo Kar Jod
Mahari Gadi To Sambhale Re
Mharo Raja Ranchor.

Thare Bharose Sanwara Nani Ne Paranai,
Thare Hi Bharose Me To Kariyo Re Jamai,
Gadi Mhari Tuti Tu Aaja Pyara Daud,
Mahari Gadi To Sambhale Re Mharo Raja Ranchor.

Sawariya Ke Aage Me Ubo Kar Jod
Mahari Gadi To Sambhale Re Mharo Raja Ranchor.

Hindi Katha Bhajan Youtube
Hindi Katha Bhajan Youtube

Sadhu Sant Sage Mhare Gaddi Na Rajai,
Ghan Ghora van Me Iba To Rat Ghir Aayi
Mayara Ri Bela Tu Aaja Nand Kishor
Mahari Gadi To Sambhale Re Mharo Raja Ranchor.

Sawariya Ke Aage Me Ubo Kar Jod
Mahari Gadi To Sambhale Re Mharo Raja Ranchor.

Rokad Rupiya Kade Hat Na Sadhayo
Jivan Me Narsi Shyam Naam Kamayo
Hundi Narsi Le Ri Sikh Raja Makhanchor
Mahari Gadi To Sambhale Re Mharo Raja Ranchor.

Sawariya Ke Aage Me Ubo Kar Jod
Mahari Gadi To Sambhale Re Mharo Raja Ranchor.

Narasi Ri Ter Kachi Nind Su Jagai,
Jhat Utha Daude Thakur Gathadi Uthayi
Jaya bhajana Sunave Sune Hai Sir Maura
Mahari Gadi To Sambhale Re Mharo Raja Ranchor.

Sawariya Ke Aage Me Ubo Kar Jod
Mahari Gadi To Sambhale Re Mharo Raja Ranchor.


हम उम्मीद करते हैं की आपको यह ‘साँवरिया के आगे मैं ऊबो कर जोड़ लिरिक्स भजन Sawariya Ke Aage Lyrics Bhajan ‘ पसंद आया होगा। इस प्रकार के जया किशोरी जी भजन पढ़ने और सुनने के लिए पधारे। इस भजन के बारे में आपके क्या विचार हैं हमें कमेंट करके जरूर बताये।

आध्यात्मिक प्रसंग, लिरिक्स भजन, लिरिक्स आरतिया, व्रत और त्योहारों की कथाएँ, भगवान की स्तुति, लिरिक्स स्त्रोतम, पौराणिक कथाएँ, लोक कथाएँ आदि पढ़ने और सुनने के लिए HindiKathaBhajan.com पर जरूर पधारे। धन्यवाद

Leave a Comment