Darsan Dihin Na Apan Hey Deenanath Lyrics
Darsan Dihin Na Apan Hey Deenanath Lyrics in Hindi
Chhath Pooja Geet Lyrics
दर्शन दिहि ना आपन हे दीनानाथ
दर्शन दिहि ना आपन हे दीनानाथ
दर्शन दिहि ना आपन हे दीनानाथ
भेट लिहि ना हमार
ससुरा में माँगीला अन्न धन्न सोनवा
ससुरा में माँगीला अन्न धन्न सोनवा
न हीरा सहोदर जे सहाय हे दीनानाथ
दर्शन दिहि ना आपन हे दीनानाथ
दर्शन दिहि ना आपन हे दीनानाथ
भेट लिहि ना हमार
संगवा बईठन के बेटा माँगीला
संगवा बईठन के बेटा माँगीला
गोड़वा दाबन के पतोह हे दीनानाथ
दर्शन दिहि ना आपन हे दीनानाथ
दर्शन दिहि ना आपन हे दीनानाथ
भेट लिहि ना हमार
रुनकी झुनकी बेटी मांगीला
रुनकी झुनकी बेटी मांगीला
पढ़ल पंडितवा दामाद हे दीनानाथ
दर्शन दिहि ना आपन हे दीनानाथ
दर्शन दिहि ना आपन हे दीनानाथ
भेट लिहि ना हमार हे दीनानाथ
दर्शन दिहि ना आपन हे दीनानाथ
दर्शन दिहि ना आपन हे दीनानाथ
भेट लिहि ना हमार
Darsan Dihin Na Apan Hey Deenanath Lyrics in English
Darsan Dihin Na Apan Chhath Geet Lyrics
Darshan Dihi Na Apan Hey Deenanath
Darshan Dihi Na Apan Hey Deenanath
Darshan Dihi Na Apan Hey Deenanath
Bhet Lihi Na Hamar
Sasura Me Mangila Ann Dhann Sonwa
Sasura Me Mangila Ann Dhann Sonwa
Na Hira Sahodar Je Sahay He Dinanath
Darshan Dihi Na Apan Hey Deenanath
Darshan Dihi Na Apan Hey Deenanath
Bhet Lihi Na Hamar
Sangwa Baithan Ke Beta Mangila
Sangwa Baithan Ke Beta Mangila
Godwa Daban Ke Patoh He Dinanath
Darshan Dihi Na Aapan He Dinanath
Darshan Dihi Na Aapan He Dinanath
Bhet Lihi Na Hamar
Runaki Jhunaki Beti Mangila
Runaki Jhunaki Beti Mangila
Padhal Panditwa Damad He Deenanath
Darshan Dihi Na Aapan Hey Deenanath
Darshan Dihi Na Aapan Hey Deenanath
Bhet Lihi Na Hamar Hey Deenanath
Darshan Dihi Na Aapan Hey Deenanath
Darshan Dihi Na Aapan Hey Deenanath
Bhet Lihi Na Hamar
हम उम्मीद करते हैं की आपको यह स्त्रोतम ‘ दर्शन दिहि ना आपन हे दीनानाथ लिरिक्स Darsan Dihin Na Apan Hey Deenanath Lyrics ‘ पसंद आया होगा। इस प्रकार के छठ पूजा भजन पढ़ने और सुनने के लिए पधारे। इस भजन के बारे में आपके क्या विचार हैं हमें कमेंट करके जरूर बताये।
आध्यात्मिक प्रसंग, लिरिक्स भजन, लिरिक्स आरतिया, व्रत और त्योहारों की कथाएँ, भगवान की स्तुति, लिरिक्स स्त्रोतम, पौराणिक कथाएँ, लोक कथाएँ आदि पढ़ने और सुनने के लिए HindiKathaBhajan.com पर जरूर पधारे। धन्यवाद