Baba Ro Aayo Ghodlo Lyrics
Baba Ro Aayo Ghodlo Lyrics in Hindi
Rajasthani Bhajan Lyrics
Baba Ramdev Ji Bhajan Lyrics
Moinuddin Manchala Bhajan Lyrics
।। दोहा ।।
राम कृष्ण बणिया रामदेव, अजमल घर अवतार।
दुखिया ने सुखिया करे, निकलक नेजा धार।
~ बाबा रो आयो घोड़लो ~
बाबा रो आयो घोड़लो ,
बाबो अलबेलो असवार जी।
हेलो सुणता हाजर आवे ,
आवे रामापीर जी।
म्हारो बाबो लायो घोड़लो ,
बाबो अलबेलो असवार जी।
बाबो कळजुग में अवतार जी।

ओ गांव रूणिचो सोवणो ,
सांचो बाबा रो नाम जी।
हेलो सुणता हाजर आवे ,
आवे रामापीर जी।
बाबा रो आयो घोड़लो ,
बाबो अलबेलो असवार जी। टेर।
बाबा री होवे आरती ,
चारु खूंटा में कीर्ति।
हेलो सुणता हाजर आवे ,
आवे रामापीर जी।
बाबा रो आयो घोड़लो ,
बाबो अलबेलो असवार जी। टेर।
बाबो भगता रो आधार है ,
बाबा नैया खेवण हार है।
हेलो सुणता हाजर आवे ,
आवे रामापीर जी।
बाबा रो आयो घोड़लो ,
बाबो अलबेलो असवार जी। टेर।
बाबा लीले रो असवार है ,
बाबो अजमल घर अवतार है।
हेलो सुणता हाजर आवे ,
आवे रामापीर जी।
बाबा रो आयो घोड़लो ,
बाबो अलबेलो असवार जी। टेर।
दर्शन ने आवे जातरी ,
सब बोले जय जयकार जी।
हेलो सुणता हाजर आवे ,
आवे रामापीर जी।
बाबा रो आयो घोड़लो ,
बाबो अलबेलो असवार जी। टेर।
बाबो पीरा रो पीर है ,
ज्या रे नेजो सोवे हाथ जी।
हेलो सुणता हाजर आवे ,
आवे रामापीर जी।
बाबा रो आयो घोड़लो ,
बाबो अलबेलो असवार जी। टेर।

दुखिया ने सुखिया करे ,
ज्या री महिमा अपरम्पार जी।
हेलो सुणता हाजर आवे ,
आवे रामापीर जी।
बाबा रो आयो घोड़लो ,
बाबो अलबेलो असवार जी। टेर।
आ दास अशोक री विणती ,
म्हारी नाव पड़ी मझधार जी।
हेलो सुणता हाजर आवे ,
आवे रामापीर जी।
बाबा रो आयो घोड़लो ,
बाबो अलबेलो असवार जी। टेर।
Baba Ro Aayo Ghodlo Lyrics in English
Baba Ro Aayo Ghodlo
baba ro aayo ghodlo,
babo albelo aswar ji.
helo sunta hajar aave,
aave ramapeer ji.
mharo babo layo ghodlo,
aabo albelo aswar ji.
babo kaljug me avatar ji.
o ganv runicho sovno,
sancho baba ro naam ji.
helo sunta haajar aave,
aave ramapeer ji.
baba ro aayo ghodlo,
babo albelo aswar ji.ter.
baba ri hove aarti,
charu khuta me kirti.
helo sunta haajar aave,
aave ramapeer ji.
baba ro aayo ghodlo,
babo albelo aswar ji.ter.
baabo bhagta ro aadhar hai,
babo naiya khevan haar hai.
helo sunta haajar aave,
aave ramapeer ji.
baba ro aayo ghodlo,
babo albelo aswar ji.ter.
baabo leele ro aswar hai,
babo ajama ghar avatar hai.
helo sunta haajar aave,
aave ramapeer ji.
baba ro aayo ghodlo,
babo albelo aswar ji.ter.
darshan ne aave jaatari,
sab bole jay jay kar ji.
helo sunta haajar aave,
aave ramapeer ji.
baba ro aayo ghodlo,
babo albelo aswar ji.ter.
babo peera ro peer hai,
jya re nejo sove hath ji.
helo sunta haajar aave,
aave ramapeer ji.
baba ro aayo ghodlo,
babo albelo aswar ji.ter.
dukhiya ne sukhiya kare,
jya ri mahima aprampar ji.
helo sunta haajar aave,
aave ramapeer ji.
baba ro aayo ghodlo,
babo albelo aswar ji.ter.
aa daas ashok ri vinti,
mhari naav padi majhdhar ji.
helo sunta haajar aave,
aave ramapeer ji.
baba ro aayo ghodlo,
babo albelo aswar ji.ter.
हम उम्मीद करते हैं की आपको यह स्त्रोतम ‘ बाबा रो आयो घोड़लो लिरिक्स Baba Ro Aayo Ghodlo Lyrics ‘ पसंद आया होगा। इस प्रकार के मारवाड़ी भजन पढ़ने और सुनने के लिए पधारे। इस मारवाड़ी भजन के बारे में आपके क्या विचार हैं हमें कमेंट करके जरूर बताये।
आध्यात्मिक प्रसंग, लिरिक्स भजन, लिरिक्स आरतिया, व्रत और त्योहारों की कथाएँ, भगवान की स्तुति, लिरिक्स स्त्रोतम, पौराणिक कथाएँ, लोक कथाएँ आदि पढ़ने और सुनने के लिए HindiKathaBhajan.com पर जरूर पधारे। धन्यवाद